Korenmolen De Windotter wint duurzaamheidsprijs – Korenmolen de Windotter
  Walkade 73, 3401 DR IJsselstein

   
 meel@windotter.nl
   

Korenmolen De Windotter wint duurzaamheidsprijs

Op vrijdag 21 maart, de dag waarop de lente begint, is op de molenplaats de duurzaamheidsprijs aan het IJsselsteinse korenmolenbedrijf uitgereikt.

Het bestuur van de molen is er samen met de molenaarsfamilie in geslaagd om een eeuwenoud ambacht om te zetten in een professioneel bedrijf waarbij de uitgangspunten van duurzaam ondernemen de basis vormen voor continuïteit en ondernemersvisie. De begrippen ´lokaal´ en ´draaien op de wind` zijn de kernwaarden waarop de prijs dit jaar is toegekend. De IJsselsteinse meelproducten zijn inmiddels befaamd in het hele land wat mede ervoor zorgt dat de duurzaamheid toekomstbestendig is. Om 14.00 uur ging de wisseltrofee voor ´duurzaam ondernemen, die vorig jaar naar de Vermaat Groep ging naar De Windotter. De trofee krijgt een eervolle plaats in de theekoepel. Molenaar en bestuur zijn bijzonder trots dat zij de prijs in de wacht hebben gesleept.

Over Ons

Wij zijn een stichting met vele vrijwilligers die samen met de molenaar en de molenaarsvrouw zorgdragen voor het voortbestaan van het molenambacht. Wilt u De Windotter ook steunen dan kan dit op meerdere manieren. Er staan meerdere voordelen tegenover.

Openingstijden winkel:

Woensdag 10:00-16:00

Vrijdag        10:00-17:00

Zaterdag    10:00-16:00