Het vrijwilligersteam zoekt versterking – Korenmolen de Windotter
  Walkade 73, 3401 DR IJsselstein

   
 meel@windotter.nl
   

Het vrijwilligersteam zoekt versterking

Interview met onze enthousiaste vrijwilliger Marc.

Wat is jouw drijfveer voor De Windotter?

Ik ben 6 jaar geleden begonnen als schepper. Ik heb bewust voor dit werk bij de Windotter gekozen om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het in stand houden van een bijzonder ambachtelijk vak. Het is mooi om te zien dat zo een oud ambacht ook tegenwoordig nog in stand kan worden gehouden door de inzet van Lia en Maarten, bestuur en alle vrijwilligers.

Wat maakt voor jou het vrijwilligerswerk in de molen leuk?

Het scheppen is een mooie afleiding voor wat ik in mijn werkzame leven doe. Op het werk ben ik met mijn hoofd bezig, hier kan ik lekker met mijn handen bezig zijn en is het een uitdaging de winkelschappen op tijd gevuld te krijgen. Het geeft voldoening als de winkelschappen weer mooi gevuld zijn en nog meer voldoening als de producten snel de bezoeker weten te vinden. Daarnaast heb je contact met veel verschillende mensen en dat maakt het werk ook leuk en afwisselend.

Wat wil je met geïnteresseerden delen?

Vrijwilligerswerk doen in een molen is bijzonder. Ik krijg vaak leuke reacties van collegae of anderen als ik hierover vertel. Ik kan het iedereen aanraden…. dus kom ons team versterken.

Interesse om vrijwilliger te worden?

Dat is altijd mogelijk. Lees hier meer.

Over Ons

Wij zijn een stichting met vele vrijwilligers die samen met de molenaar en de molenaarsvrouw zorgdragen voor het voortbestaan van het molenambacht. Wilt u De Windotter ook steunen dan kan dit op meerdere manieren. Er staan meerdere voordelen tegenover.

Openingstijden winkel:

Woensdag 10:00-16:00

Vrijdag        10:00-17:00

Zaterdag    10:00-16:00