Theekoepel – Korenmolen de Windotter
  Walkade 73, 3401 DR IJsselstein

   
 meel@windotter.nl
   

Theekoepel

De theekoepel

Een bijzondere ontmoetingsplek

De theekoepel is in 1812 naast de molen gebouwd. De sfeervolle ruimte en de unieke locatie maakt de theekoepel tot een zeer bijzondere ontmoetingsplek. De theekoepel kan gebruikt worden voor allerlei gelegenheden, zoals:

  • Vergaderingen
  • Sollicitatiegesprekken
  • Training of coaching
  • High tea, lunch of ontbijt

De theekoepel is een knusse ruimte die geschikt is tot ongeveer 10 mensen.

Er kunnen meerdere opstellingen verzorgd worden, zoals een opstelling aan de grote tafel, aan de kleine tafel of zelfs een bioscoop opstelling voor presentaties of optredens. Er is gratis beschikking over Wi-Fi en een beeldscherm (32”, HDMI).

De theekoepel is te huur per uur, uren, dagdeel of hele dag en daarbij is catering te reserveren, zoals koffie, thee, gebak, koude dranken, ontbijt, lunch of high tea met zelfgebakken molen producten aangevuld met lekkernijen uit IJsselsteinse speciaalzaken. Het is ook mogelijk een rondleiding in de molen af te spreken.

Over Ons

Wij zijn een stichting met vele vrijwilligers die samen met de molenaar en de molenaarsvrouw zorgdragen voor het voortbestaan van het molenambacht. Wilt u De Windotter ook steunen dan kan dit op meerdere manieren. Er staan meerdere voordelen tegenover.

Openingstijden winkel:

Woensdag 10:00-16:00

Vrijdag        10:00-17:00

Zaterdag    10:00-16:00